Журналісти ТСН виступили проти Оксани Марченко

Журналісти не хочуть бачити Марченко в новому сезоні проекту “Танці з зірками” телеканалу 1+1.

На телеканалі 1+1 незабаром стартує новий сезон проекту “Танці з зірками”, проте журналісти ТСН активно протестують проти однієї з учасниць, а саме проти Оксани Марченко.

“Ми, журналісти Телевізійної служби новин, дізналися про те, що в найближчому сезоні шоу Танці з зірками може взяти участь Оксана Марченко.

Ми не поділяємо це рішення керівництва каналу і засуджуємо появу в телевізійному ефірі особи, яку пов’язують близькі стосунки з президентом Російської Федерації Путіним “, – написав у Facebook кореспондент ТСН Іван Гребенюк.

Цю ситуацію тут же прокоментував генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко і заявив, що журналісти мають право висловити свою думку, проте не в силах вплинути на рішення каналу.

“Тим не менш, хотів би відзначити, що в проекті «Танці з зірками» беруть участь найяскравіші зірки українського шоу-бізнесу, незалежно від своїх політичних поглядів і переконань.

Як показують результати досліджень, серед тих, кого було б цікаво побачити глядачам на паркеті – в тому числі, і Оксана Марченко.

Впевнені, серед 14 пар учасників кожен зможе знайти собі фаворитів”, – йдеться в поширеному прес-службою заяві у відповідь на звернення «Детектора медіа».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *