Житомирських в’язнів годували небезпечним м’ясом

У раціоні в’язнів було м’ясо з сальмонелою.

Прес-секретар Генпрокуратури України Андрій Лисенко на своїй сторінці в Facebook заявив, що в курячому м’ясі, яким годують в’язнів, виявили сальмонелу.

“Житомирська місцева прокуратура почала дві кримінальні виробництва за фактами порушень санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням, виявлених у виправній колонії № 4 і установі виконання покарань № 8”, – йдеться в повідомленні.

За словами Лисенка, в ході перевірки були виявлені грубі порушення санітарних норм зберігання продуктів харчування.

В даний момент триває досудове розслідування, яке проводить місцевий відділ поліції Головного управління Нацполіціі в області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *