Україна офіційно припинила залізничне сполучення з Росією

Володимир Омелян підписав закон про припинення ЖД-повідомлення з Росією.

Володимир Омелян підписав закон про припинення залізничного сполучення з Росією і повідомив, що це відповідь України на дії агресора, який перешкоджає судноплавству в Азовському і Чорному морях.

Однак таке рішення не підтримали ні жителі України, ні жителі Росії, як, наприклад, жінка з Росії, чиї батьки живуть в Україні.

“Ми приїжджаємо до батьків, а тепер не буде можливості приїхати прямими рейсами, доведеться їздити через Білорусь”, – зазначила пасажирка поїзда “Кишинів-Москва” Тетяна.

Однак Омелян повідомляє, що це було вимушене рішення і таким чином це відповідь України на дії агресора, який перешкоджає судноплавству в Азовському і Чорному морях.

“Щодо трагедії, що там щось скоротиться чи хтось понесе збитки – це маніпуляція. Протягом останніх років пасажиропотік в сторону РФ скоротився в рази.

Якщо в 2014 році тільки залізничний транспорт перевіз понад 4-х мільйонів, то зараз ця цифра впала до 800 тисяч. Якщо ви хочете працювати за кордоном, вам так комфортніше, то будь ласка – країни ЄС.

Ви отримаєте великі гроші в комфортних умовах, в безпеки “, – зазначив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *