У США з’явилося чоловіче рух #MeToo

В Америці з’явився чоловічий аналог руху проти домагань.

Нік Наттер, борець-важковаговик з Огайо, розповів, що таке рух набрав силу через домагань лікаря команди Ріхарда Штрауса.

Наттер побачив інтерв’ю гімнасток, які звинувачували лікаря їх команди Лоуренса Нассара в домаганнях і згадав про випадок зі свого минулого.

“Коли я вчився в університеті, мене під виглядом огляду теж мацав лікар команди Ріхард Штраус (в 2005 році покінчив життя самогубством).

У мене була висип, а доктор оглядав геніталії. Одного разу доктор покликав мене до себе додому під приводом термінового лікування висипу.

Він уклав мене на ліжко і довго обмацував геніталії. Тоді я думав, що так як Штраус лікар, то у нього є привід для подібного огляду “, – повідомляє Наттер.

Після цієї заяви капітан команди рестлеров Девід Малвіна повідомив, що його протягом 20 хвилин мастурбував доктор Ріхард Штраус, коли спортсмен звернувся до нього з-за грибкової інфекції.

Так стало відомо, що сексуальним домаганням від доктора Ріхарда Штрауса в університеті штату Огайо з кінця 1970 по 1990-і роки зазнали понад 100 чоловіків.

#MeToo – хештег, що поширився в соціальних мережах в жовтні 2017 року, після скандалу, пов’язаного зі звинуваченнями в домаганнях продюсера Харві Вайнштейна, рух, спрямований на боротьбу з сексуальними домаганнями, підтримали тисячі жінок, а тепер і чоловіків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *